Ολλανδία: Οικογένεια ζούσε κλειδωμένη σε κελάρι φάρμας για εννιά χρόνια

382
Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν το ένα από τα παιδιά, κατάφερε να δραπετεύσει και να ενημερώσει τις αρχές

Κλειδωμένη μέσα στο κελάρι μιας απομονωμένης φάρμας, σε χωριό της βόρειας Ολλανδίας, ζούσε μια οικογένεια για 9 χρόνια, χωρίς να έχουν επαφές με τον έξω κόσμο, όπως ανακάλυψε η ολλανδική αστυνομία.

Ένας πατέρας, κατάκοιτος σε ένα κρεβάτι λόγω εμφράγματος που είχε περάσει, και τα έξι ανήλικα παιδιά του κάλυπταν τις ανάγκες τους από τον κήπο και τα ζώα της φάρμας, ενώ τα παράθυρα στο κελάρι ήταν σφραγισμένα

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν το ένα από τα παιδιά, κατάφερε να δραπετεύσει και να ενημερώσει τις αρχές. Ο άντρας, που ανέφερε πως ήταν το μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα παιδιά, πήγε σε ένα κοντινό μπαρ και σε συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη, αποκάλυψε την μακάβρια ιστορία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως βρισκόταν κλειδαμπαρωμένος μέσα στο κελάρι για 9 χρόνια, ενώ τα αδέρφια του ήταν μεταξύ 16 και 25 ετών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχος του χωριού «η μητέρα της οικογένειας είχε πεθάνει πριν φτάσουν εδώ, ενώ όλοι τους έδειχναν να περιμένουν να περάσει, απλά, ο χρόνος». Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα, που βρισκόταν κοντά στη φάρμα, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα παροχής βοήθειας στην έρευνα. Τα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν σε ψυχιατρική κλινική για να λάβουν την απαραίτητη βοήθεια.

Πηγή:ethnos.gr