Κρατερός Κατσούλης: Κατάλαβα ότι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο

359

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο καιρό πριν μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του Alpha «Ελένη».

«Το στρες χτυπάει παντού, δεν κάνει επιλογές. Έκοψα ταχύτητα για ένα χρόνο, έγινε αυτό το ατύχημα, οπότε έφυγα από το θέατρο, έφυγα κι από την εκπομπή. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για αποκατάσταση, που έτσι κι αλλιώς είχα μια αποκατάσταση από τους γιατρούς για έξι, εφτά μήνες.

Κατάλαβα ότι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά, τους υπόλοιπους εφτά μήνες, είχα το χρόνο να αναθεωρήσω τη ζωή μου, τις προτεραιότητές μου… Μετά δεν έκανα θέατρο, είχα μόνο την εκπομπή, και για τον οργανισμό και το σώμα ήταν διαφορά.

Δυνάμωσα κι επειδή φέτος ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο, μου είχε λείψει και ήρθε μια πρόταση που ήταν αδιανόητο να πω όχι. Με τον Βλαδίμηρο είναι σαν μια σχέση που… δεν μ’ αγάπησε ποτέ εκείνος. Βρεθήκαμε πριν από 20 χρόνια, περάσαμε από τον Άμλετ τον Β’, εξακολουθούσα να τον παρακαλάω κάθε χρόνο για έξι συναπτά έτη για το πότε θα κάνουμε δουλειά μαζί.

Μετά του κράτησα μούτρα, βαρέθηκα, και φέτος, μετά από 20 χρόνια, είμαστε πάλι μαζί και με την Ναταλία Δραγούμη και την Ευαγγελία Μουμούρη. Κι έχουμε φτιάξει μια τετράδα ευλογία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

Πηγή: Newsbeast