Αναζητείται ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε πατέρα τριών παιδιών

235

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα και πατέρα τριών παιδιών το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο 41χρονος οδηγός φορτηγού ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, με τον οδηγό του άλλου οχήματος να τον εγκαταλείπει στο οδόστρωμα. Το τροχαίο συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας – Κερατσινίνου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε στη δουλειά του και κινούνταν με την μηχανή του με κατεύθυνση από Πειραιά προς Πέραμα.

Η αδερφή του θύματος, που μιλά στην τηλεόραση του STAR, λέει πως όσοι γνωρίζουν πιστεύουν πως το θανατηφόρο χτύπημα έγινε από φορτηγό. «Δεν θα πω ασυνείδητος, θα πω κακόψυχος» σχολιάζει η αδερφή του νεκρού, Κωνσταντίνα και προσθέτει: «Κόπηκα στη μέση, δεν έχει πεθάνει μέσα μου»

«Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για εκείνη την ημέρα παρακαλώ να καλέσει την αστυνομία» αναφέρει η Κωνσταντίνα μέσα από την κάμερα του δελτίου ειδήσεων.

Ο άτυχος άνδρας μετακόμισε στον Πειραιά με την σύζυγό και τα τρία παιδιά του το καλοκαίρι από τον Δομοκό, καθώς είχε βρει δουλειά ως οδηγός φορτηγού. Ο 41 ετών Γιάννης Βαφειάδης άφησε πίσω του τρία παιδιά, το μικρότερο μάλιστα βαφτίστηκε λίγες μέρες πριν το δυστύχημα.
 

Πηγή: zougla.gr