Στη σωστή πορεία

345

Του Ηλία Χρυσικού *

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μπορεί και πρέπει να δώσει ηχηρά μηνύματα ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και της περιστολής των δικαιωμάτων.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Αυτοδιοίκηση, δεν πρέπει να είναι ξεκομμένη από την κοινωνία.

Μπορεί να συνδιαμορφώσει ένα κίνημα Δημοκρατικό, με προτεραιότητα τους πολίτες και τον πολιτισμό.

Να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα, για μια άλλη Αυτοδιοίκηση 2ου βαθμού και να κινητοποιεί όλους ώστε να γίνει εφαλτήριο της ανασυγκρότησης της χώρας.

Γράφω δύο λόγια για την Αυτοδιοίκηση του 2ου βαθμού και η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν το σωστό χρόνο, το λεγόμενο timing.
Θεωρώ ότι η όμορφη Πιερία μας και η παραγωγική ανασυγκρότησή της, προς όφελος των πολιτών της, είναι στη σωστή πορεία.
Στο “τιμόνι” της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με αντιπεριφερειάρχη την Σοφία Μαυρίδου, συνεχίζει και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να κάνει πράξη όλα όσα έχουν ειπωθεί προεκλογικά και να σταθεί ακέραιη απέναντι ακόμη σε έκτακτες συνθήκες και τις αντικειμενικές δυσκολίες.
Έχουν καταγραφεί και έχουν ειπωθεί πολλά αυτά τα χρόνια…όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας και καθημερινού κόπου, ήταν η σωστή διαχείριση, οι διεκδικήσεις με μελέτες και προγράμματα.

Η Αυτοδιοικητική πορεία 2ου βαθμού της Πιερίας χαρακτηρίζεται από συντονισμένη δουλειά, αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας, με όρεξη και με σωστή καθοδήγηση.

Γνώμονας των δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας είναι πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο, που αποτελεί την ασφάλεια και το συμφέρον των συμπολιτών.
Με όλα τα προηγούμενα ως πυξίδα, κατευθύνεται με σταθερά βήματα γύρω από άξονες, με βασικούς πυλώνες με τις αξίες που διαθέτει, για την Πιερία που αγαπάμε.
* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση 92,2 στα fm στο Ν, Πιερίας.