Γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον κουμπάρο της

364

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον κουμπάρο της. Ο λόγος για την Χαρά Βέρρα, η οποία μίλησε για τον επικείμενο γάμο τους, τα διαζύγιά τους, αλλά και για το παιδί του που είναι και βαφτιστήρι της και το οποίο μεγαλώνουν μαζί.

Η λαϊκή τραγουδίστρια στο πλευρό του συντρόφου και κουμπάρου της, Σπύρου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει….», δήλωσε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους. Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Άφησε το παιδί 5,5 χρονών».

Όσο για τη σχέση της με το παιδί του συντρόφου της, το οποίο και έχει βαφτίσει, είπε μεταξύ άλλων: «Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά. Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με φούντωσε. Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: “Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί”. Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…», δήλωσε η Χαρά Βέρρα.

Πηγή: Newsbeast