«Τρέχω για την Κατερίνη 2019»: Live – λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα

1245

Λίγες μόλις ώρες πριν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα βρεθούν στην αφετηρία της αθλητικής- πολιτιστικής γιορτής «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στο παρακάτω link, θα εμφανίζονται live τα προσωρινά αποτελέσματα:

 

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&pp=c5b1&c=0

Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, ενώ η συνολική τελική κατάταξη θα εκδοθεί εντός 5 λεπτών από τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή. Παράλληλα, δημοφιλή αθλητικά portals, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενσωματώνουν σχετικό iframe στις σελίδες τους και θα μεταδώσουν live την εξέλιξη του αγώνα. Επιπλέον, ζωντανή σύνδεση με πλάνα από τη διαδρομή και τον τερματισμό θα γίνει από την ΕΡΤ3 και ρεπορτάζ από τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή στις 11:00 π.μ., με αφετηρία  το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

Λάβετε θέσεις και ας χαρούμε όλοι ως αθλητές, ως εθελοντές ή απλά ως θεατές την όμορφη  γιορτή, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πραγματοποιηθεί υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες!!!