Ο ΟΤΘ στην έκθεση τουρισμού του Ρίμινι: Ενδιαφέρον από αεροπορική εταιρεία για σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

245

Σημαντική χαρακτήρισε την συμμετοχή του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής στην έκθεση TTG Travel Experience που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ρίμινι της Ιταλίας, η πρόεδρος του Οργανισμού Βούλα Πατουλίδου, καθώς -όπως είπε- έγιναν πολλές και ουσιαστικές επαγγελματικές συναντήσεις.

Η κ.Πατουλίδου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM” είπε ότι μόνο την πρώτη μέρα οι b2b συναντήσεις ξεπέρασαν τις 30 ενώ η αεροπορική εταιρεία “Blue Panorama Airlines” εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη. “Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας” ανέφερε και τόνισε ότι χρειάζονται επιπλέον στοιχεία και δεδομένα (μελέτη βιωσιμότητας κτλ) για να εξετάσουν το θέμα σε μια δεύτερη συνάντηση πιο διεξοδικά”.

“Ένα ακόμη αποτέλεσμα της συμμετοχής μας σε αυτήν την έκθεση που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το ιταλικό περιοδικό “Marco Polo” θα δημοσιεύσει δωρεάν αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη”, σημείωσε η κ. Πατουλίδου.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη έκθεση τουρισμού, η κ. Πατουλίδου τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη έκθεση, που διοργανώνεται για 56η χρονιά και την επισκέπτονται κατά μέσο όρο κάθε χρόνο περισσότερα από 70.000 άτομα. Στην φετινή συμμετείχαν περισσότεροι από από 2.000 εκθέτες εκ των οποίων το 1/3 ήταν Tour Operators και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή: capital.gr