Το Επιμελητηρίο Πιερίας ανανεώνει το ραντεβού για την 11η ΕΒΕΠ-ΚΜ το 2020.

280

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν και πρόσφεραν άμεσα και έμμεσα στη διοργάνωση της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια στους θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και στα φυσικά πρόσωπα και σε όλους όσους εργάστηκαν νυχθημερόν για την επιτυχία της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 που τίμησαν και στήριξαν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειάς μας.

Πολλές ευχαριστίες στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους για τη διαρκή προβολή πριν, κατά τη διάρκεια και στο πέρας της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους εκθέτες – επιχειρηματίες για την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκεια της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ με περισσότερες συμμετοχές και σημαντικότατες επιχειρήσεις, με ποιοτικά παραγόμενα προϊόντα και υπηρεσίες απέδειξε τη δυναμική της επιχειρηματικής κοινότητας της Πιερίας.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών όπως η ΕΒΕΠ-ΚΜ αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης και προβολής των επιχειρήσεων, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε προσπαθώντας να αξιοποιήσει και να βελτιώσει την ΕΒΕΠ-ΚΜ χρόνο με το χρόνο προβάλλοντας ακόμα πιο δυναμικά τις επιχειρήσεις της Πιερίας.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους για ακόμη μια φορά ανανεώνοντας το ραντεβού για την 11η ΕΒΕΠ-ΚΜ ΤΟ 2020.