Δυστύχημα στη Δραπετσώνα : Νεκρή η μάνα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

248

Στη μητέρα και τον αδελφό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου – του εκδότη που σκοτώθηκε το 2016 στην Αττική Οδό, όταν το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες – φέρεται να ανήκουν οι σοροί που ανασύρθηκαν από αυτοκίνητο που είχε πέσει στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του εκδότη, Θεόδωρος, αντιμετώπιζε από χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ η 76χρονη Σοφία Μαυρίκου φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια ζούσαν στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων.

Οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας βρέθηκαν και ανελκύστηκαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να σωθεί κολυμπώντας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κάποιον να αντιδράσει. Εκτίμησε ότι το όχημα εκινείτο με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό, προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό, και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Πηγή: in.gr