Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά

301

Για τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς αλλά και για το παρελθόν του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Alpha.

«Χώρισες» του είπε μονολεκτικά η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και εκείνος απάντησε: «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του».

Η φράση αυτή έφερε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη η οποία τον διέκοψε πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του και του είπε: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε εξομολογήθηκε: «Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο. Έπεφτα με τα μούτρα».

Η τελευταία αυτή φράση του παρουσιαστή προκάλεσε εντύπωση στην Ελένη Μενεγάκη και του τόνισε πως: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…».

«Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: Newsbeast