Νικολέτα Βλαβιανού: Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης

288

Η Νικολέτα Βλαβιανού, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» για την απουσία της από τη νέα «Πολυκατοικία» του ΣΚΑΪ, τις γυμνές φωτογραφίσεις αλλά και για τον χωρισμό από τον Σκανδιναβό σύζυγο της.

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό» είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίσεις δήλωσε: «Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο β..”; Δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Νικολέτα Βλαβιανού είπε: «Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast