«Άγριες Μέλισσες»: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1

893

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η δραματική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, χτυπάει καθημερινά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: H Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Γιώργος Σουξές, η Αλίκη Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Μακρής, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Γιάννης Κουκουράκης, o Χρήστος Πλαΐνης, o Κωνσταντίνος Δανίκας, o Αλέξανδρος Καλπακίδης, o Γιώργος Γεροντιδάκης, η Μαρία Πετεβή, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Αμαλία Καβάλη, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Δανάη Λουκάκη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Μαρία Αντουλινάκη, η Ελένη Καρακάση, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

 

Στη σειρά θα προστεθεί στα επόμενα επεισόδια και μία πασίγνωστη ηθοποιός που έχει γράψει την δική της ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, το θέατρο και βέβαια την τηλεόραση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ηθοποιός επιστρέφει στην «μικρή οθόνη» μετά από μεγάλη αποχή.

Πρόκειται για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία θα υποδυθεί τον ρόλο της Ανέτ Σεβαστού, αδελφής του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), που επιστρέφει από το Παρίσι.

Όπως αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, ο ρόλος της Ανέτ ξεκινά στην τρίτη εβδομάδα του σίριαλ

Πηγή:neaselida.gr