ΠΑΟΚ: «Δεν πέρασε στιγμή που δεν είστε δίπλα μας»

216

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τη σημερινή «μαύρη» επέτειο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

4 Οκτωβρίου 1999 – 4 Οκτωβρίου 2019. 20 χρόνια συμπληρώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έστειλε στο θάνατο έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν από την Αθήνα.

Όπως είναι λογικό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τη σημερινή «μαύρη» επέτειο και έστειλε το δικό της μήνυμα, τιμώντας τη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων της.

Το ετήσιο μνημόσυνο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 5/10, στο μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο του δυστυχήματος και αναμένεται πλήθος οπαδών, αθλητών και παραγόντων του συλλόγου.

Αναλυτικά, η δημοσίευση του ΠΑΟΚ:

«Πέρασαν 20 χρόνια. 20 χρόνια. Δεν πέρασε στιγμή, όμως, που να μην είστε δίπλα μας, να μην μας βλέπετε από εκεί ψηλά, να μην πονάτε στα δύσκολα, να μην κλαίτε στις χαρές. Δεν πέρασε στιγμή που να μην αποτελείτε κινητήριο δύναμη για όλους μας. Που να μην θέλουμε να νιώθετε περήφανοι.

Δεν θα περάσει στιγμή που να μην σας μνημονεύουμε. Στους φίλους, στον διπλανό μας στην κερκίδα, στα παιδιά μας για να μάθουν κι εκείνα την ιστορία σας. Για τα έξι αετόπουλα που “έφυγαν”, άλλα είναι εδώ μαζί μας. Για πάντα.

Γιατί, τι είναι 20 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Αδέρφια ζείτε. Εσείς μας οδηγείτε… #PAOKfamily»

Πηγή: onsports.gr