Ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου από το Σωματείο «Ελπίδα»

255

Τριάντα χρόνια χαρίζει χαμόγελα, ελπίδα και ζωή. Ο λόγος για το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που συνδύασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του με μία εντυπωσιακή εκδήλωση προσφοράς.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο γέμισε μοναδικές δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου.

Η πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ και πρέσβυς καλής θελήσεως της Ουνέσκο κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ένωσε τις δυνάμεις της με την διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και έστειλαν από κοινού ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

Τα έσοδα από την επίδειξη μόδας θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της σε Κέντρο Αριστείας με την αγορά νέων μηχανημάτων αλλά και μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή με Ινστιτούτο για τον παιδικό καρκίνο του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

500 σημαντικές προσωπικότητες

500 σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θαύμασαν την κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 που είναι εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Όμως η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανέβηκε στην πασαρέλα με αποθεραπευμένα παιδιά της «Ελπίδας».

Παρούσες ήταν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η τέως Βασίλισσα Άννα Μαρία με τις πριγκίπισσες Τατιάνα και Θεοδώρα, η Κέρυ Κένεντυ, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, οι κυρίες Χριστιάννα και Μαριάννα Γουλανδρή και η Ευγενία Νιάρχου.

Την επίδειξη κάλυψαν 200 δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα διεθνή δημοσιογραφικά δίκτυα ενώ είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Πολιτισμού παραχώρησε αυτόν τον χώρο για την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης.

Πηγή: onetv.gr

Πηγή: tanea.gr