Διαγωνισμός για την προβολή του θρησκευτικού τουρισμού στην Πιερία

448

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού προβολής για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Ειδικότερα η πρόσκληση αφορά στα εξής:

1.Ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας τουλάχιστον 60 λεπτών για την ανάδειξη–προώθηση του προσκυνηματικού τουρισμού και των προσκυνηματικών περιηγήσεων της Πιερίας και

2. Δώδεκα βίντεο τεσσάρων θεμάτων που αφορούν σε κινηματογράφηση όλης της Πιερίας, τρία για κάθε θέμα και αναλυτικά:

-Τρία βίντεο με θέμα “Η πορεία του Αποστόλου Παύλου στην Πιερία”,

-Τρία βίντεο με θέμα “Μοναστηριακά Προϊόντα”,

-Τρία βίντεο με θέμα “Προσκυνήματα της Πιερίας”,

-Τρία βίντεο με θέμα “Μοναστήρια της Πιερίας”,

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ και των θεματικών βίντεο προϋποθέτει γυρίσματα, τεχνική επεξεργασία, σύνθεση εικόνας, μοντάζ, μιξάζ, μουσική σύνθεση πρωτότυπη, σπικάζ στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Το ντοκιμαντέρ και τα θεματικά video θα προβάλλονται τηλεοπτικά καθώς και διαδικτυακά, για την ανάδειξη του προσκυνηματικού τουρισμού της Π.Ε Πιερίας ενώ μπορεί να αποτελέσουν ψηφιακό έκθεμα για σχετικές μελλοντικές δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας. Θα αποτελούνται από πρωτότυπα γυρίσματα, εντυπωσιακές αερολήψεις, αρχειακό και νεότερο φωτογραφικό ή άλλο υλικό, εκφώνηση στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα καθώς και την απαραίτητη μουσική υπόκρουση. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η ενσωμάτωση των κατάλληλων οπτικών εφέ που θα ενισχύουν λειτουργικά και αισθητικά το περιεχόμενο.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη φθάνει σε 19.500 ευρώ με ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 π.μ.

Οι σφραγισμένοι φάκελοι θα υποβάλλονται :

α) είτε ταχυδρομικά προς την Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πιερίας, 5ος όροφος, 28ης Οκτωβρίου 40 – Τ.Κ. 60132 Κατερίνη

β) είτε με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πιερίας, 5ος όροφος, 28ης Οκτωβρίου 40 – Τ.Κ. 60132 Κατερίνη.

Οι υποβληθείσες προσφορές θα ανοιχτούν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πιερίας, την ίδια ημέρα και ώρα 9:30 π.μ.

Πηγή: tornosnews.gr