10η ΕΒΕΠ-ΚΜ: Τα 3 βραβευμένα περίπτερα

367

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Συγχαίρω όλους τους εκθέτες για τις προσπάθειες τους και τη συμμετοχή τους, ραντεβού του χρόνου τον Σεπτέμβριο με καλύτερα περίπτερα και περισσότερες συμμετοχές».

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας εκτιμώντας τη σημαντική δουλειά, την επένδυση και τις πρωτότυπες κατασκευές των περιπτέρων των εκθετών της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, αποφάσισε Διαγωνισμό Περιπτέρου στον οποίο συμμετείχαν τα περίπτερα όλων των εκθετών της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Τα τρία περίπτερα που ξεχώρισαν για την ολοκληρωμένη και πρωτότυπη κατασκευή τους μετά από απόφαση της επιτροπής αξιολόγησης αποτελούμενη από διακοσμητές και γραφίστες είναι:

Το Α΄ βραβείο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου στην επιχείρηση «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΣΙΑΛΟΥ Ε.Π.Ε.» και το παρέλαβε ο κ. Γιώργος Τσιαλός.

Το Β΄ βραβείο απονεμήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου στην επιχείρηση «ARTION HOUSE» και το παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Το Γ΄ βραβείο απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο στην επιχείρηση «MEMTSAS CONSTRUCTIONS  PLTD» και το παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Μέμτσας.