Ελένη Μενεγάκη: Χεράκι – Χεράκι με τον γιο της Άγγελο στην Κηφισιά!

934

Στην Κηφισιά την ώρα που απολάμβαναν τις αγορές τους πιασμένοι χέρι-χέρι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU την Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της, Άγγελο.

Η παρουσιάστρια του Alpha τον χάιδευε ξεχνώντας πως την ίδια ώρα υπήρχαν φωτογράφοι που την απαθανάτιζαν να κάνει τις αγορές της, κι εκείνος με τη σειρά του, εξοικειωμένος πια με την παρουσία των φωτογράφων στις εξόδους της μητέρας του, την περίμενε υπομονετικά και τη φιλούσε στο κεφάλι.

Μαμά και γιος έχουν ξεχωριστό δέσιμο, αφού πέρα από πρωτότοκος είναι και το μοναδικό αγόρι που απέκτησε η παρουσιάστρια ανάμεσα σε τέσσερα παιδιά.

«Είναι διαφορετική η σχέση που έχει μία μάνα όταν έχει δύο κορίτσια και διαφορετική όταν έχει κορίτσια και ένα αγόρι… Βλέπω πώς είναι η σχέση τους μεταξύ τους αλλά και πώς είναι και με μένα», έχει πει στον αέρα αναφερόμενη στον γιο της και τη σχέση του με τα κορίτσια της που χρειάζεται πλέον να αποχωρίζεται πιο συχνά λόγω της καθημερινής της εκπομπής.

Μπορεί πάντως ο Άγγελος να ανοίγει κι εκείνος σιγά-σιγά τα φτερά του με τη 14χρονη Λάουρα να ακολουθεί την ίδια διαδρομή, ωστόσο η Ελένη έχει αχώριστη συντροφιά της ακόμα τη Βαλέρια και τη Μαρίνα.

Πηγή: govastileto.gr