Αντιδρά η ΑΕΛ για τους βοηθούς με ΑΕΚ: «Πήγε… σιροπιαστά ο Μελισσανίδης στον Ελβετό διαιτητή»

274

Αιχμηρή ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά της ΚΕΔ και της ΑΕΚ.

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΛ με τον ορισμό των βοηθών Απτόσογλου και Μπαλτά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο (5/10, 19:30). Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την αντίθεσή τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ρίξουν τα βέλη τους κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ορίσθηκαν ως βοηθοί διαιτητών οι κκ. Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή, αφού ο μεν Απτόσογλου είναι ο βοηθός διαιτητή (για τον οποίον είχαμε ζητήσει την διαγραφή του) ο οποίος μαζί με τον διαιτητή Λάμπρου είχαν συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ με την χειρότερη διαιτησία που έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δε Μπαλτάς είναι γνωστό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι είναι αδελφικός φίλος με τον περιβόητο Ντάσιο, που μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Μελισσανίδη, αυτόν που μαζί επισκέφθηκαν για να δώσουν σιροπιαστά Κωνσταντινουπόλεως τον Ελβετό διαιτητή του ΑΕΚ –ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμία να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν διακοπές, κατά σύμπτωση όμως όταν έχουν εκλογές οι τοπικές ΕΠΣ.

Ειδικά στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας Παπαδόπουλος-Ντάσιος-Μπαλτάς ήταν αχώριστοι.

Ευχόμεθα με την διαιτησία τους να διαψεύσουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και να τους χειροκροτήσουμε, ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Την ανακοίνωση μας θα κοινοποιήσουμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη».

Πηγή: onsports.gr