«Καρφώνει» τον Λιάγκα λόγω GNTM 2 η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα

311

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Greece’s Next Top Model 2 μέσα από την εκπομπή του έκαναν έξαλλη τη δημοσιογράφο Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα η οποία δεν έκρυψε την αγανάκτηση της.

Η δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και έγραψε: «Η δική μου αισθητική πάλι δεν αντέχει να υπάρχουν στην τηλεόραση ανέμπευστοι, ανέραστοι, αμόρφωτοι, δηλητηριώδεις, άξεστοι παρουσιαστές. Ο καθένας με τις ανοχές του. Αλλά οι μπούρδες που ακούω είναι πιο πολλές και από τα κιλά μου. Καλύτερα νούμερο 22 παρά ένα μηδενικό dear».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του: «Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα. Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast