Αρχική Κατερίνη Το ταξίδι ξεκινάει! Mercedes-Benz Tourismo: Κατερίνη-Αθήνα

Το ταξίδι ξεκινάει! Mercedes-Benz Tourismo: Κατερίνη-Αθήνα

2294

«Σε πέντε λεπτά από τη ρεμίζα δύο θα αναχωρήσει το λεωφορείο με κατεύθυνση την Αθήνα», ανακοινώνει ο σταθμάρχης του ΚΤΕΛ Πιερίας και θα κινηθούμε στο σημείο όπου μας περιμένει ένα καινούργιο Mercedes-Benz Tourismo.

Αντικρίζοντάς το πούλμαν της Mercedes-Benz, μας προδιαθέτει για ένα άνετο, ήσυχο και ασφαλές ταξίδι. Ο οδηγός του ένα νέο και ευδιάθετο παιδί, υποδέχεται τον κόσμο με μια καλησπέρα και τους τουρίστες τους καλωσορίζει στην αγγλική γλώσσα. Ο τουρισμός αυξάνεται, οπότε η καλύτερη εικόνα προς τα έξω είναι ένα σύγχρονο λεωφορείο και ένα ευγενικό χαμόγελο από πλευράς οδηγού.

Το ταξίδι ξεκινάει…

Οι επιβάτες τακτοποιούνται γρήγορα στις θέσεις τους, οι νεότερης ηλικίας ξεκινούν το σερφάρισμα στο ίντερνετ με τα κινητά τους τηλέφωνα και οι μεγαλύτερης ηλικίας συζητούν μεταξύ τους. Οι περισσότεροι αναφέρονται στην καθαριότητα του λεωφορείου και την άνεση των καθισμάτων, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα του. Ο φωτισμός θα χαμηλώσει και από τις δύο οθόνες, μια στην μπροστινή και μια στην πίσω πλευρά, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να δουν ταινία ή μέσω της πλοήγησης να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την κίνηση του λεωφορείου στο χάρτη. Η ορατότητα προς τα έξω χάρη στις μεγάλες γυάλινες πλαϊνές επιφάνειες είναι εξαιρετική, κάνοντας πιο ευχάριστο το ταξίδι. «Πόσο καλύτερες συνθήκες να είχε ένας επιβάτης για να φτάσει στον προορισμό του», σκεφτόμαστε. Γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, ταξιδεύει σήμερα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε και φυσικά με το Tourismo του Φίλιππου Φαραζούμη. Στο σημείο αυτό θα καθίσουμε στη θέση του συνοδηγού και θα πιάσουμε συζήτηση μαζί του.

Τέσσερις γενιές αυτοκινητιστών

Ευχάριστος συνομιλητής ο Φίλιππος, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτοκινητιστών στην οικογένειά του. Ο ίδιος μας αναφέρει: «Ξεκίνησα στο επάγγελμα το 2010 συνεχίζοντας αυτό που κάνει η οικογένειά μου για πολλές δεκαετίες. Την αρχή έκανε ο προπάππους μου Αχιλλέας, μετά ο παππούς μου Φίλιππος και εν συνεχεία ο πατέρας μου Αχιλλέας. Μέσα στα λεωφορεία γεννήθηκα, αυτήν τη δουλειά αγάπησα και με μεγάλη μου χαρά την κάνω μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να φανταστώ να έκανα κάτι άλλο». Κάθε μέρα στο δρόμο μαθαίνουμε νέα πράγματα, βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς και κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τον επιβάτη».

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Οκτωβρίου (378) του ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Σχεδιασμένος σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού ο χώρος οδήγησης.
Ευχάριστος φωτισμός, άνετα καθίσματα και καλή ορατότητα προς τα έξω, απολαμβάνουν οι επιβάτες του Tourismo.

Πηγή: troxoikaitir.gr