Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου

267

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο της showbiz ο χωρισμός του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Ιλένια Ουίλιαμς, τον οποίο μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το «Πρωινό» τη Δευτέρα. Και μπορεί για τους περισσότερους να αποτέλεσε έκπληξη, μιας και τίποτε δεν έδειχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ζευγάρι, όμως, φαίνεται ότι οι κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν για τα προβλήματα. Κι ένας από αυτούς ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφέρθηκε, λέγοντας πως ο ίδιος ήξερε εδώ και μέρες πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ το πρωί της Δευτέρας μίλησε με τον ίδιο τον Ουγγαρέζο.

«Εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες, μιλάμε… δεν υπάρχει, είμαστε φίλοι. Το πρωί εγώ του έστειλα μήνυμα και του είπα: “Δημήτρη μου, θέλεις να το παίξω ή όχι” και μου είπε: “ναι, δεν είναι ψέματα, μπορείς να το παίξεις, θα το πω κι εγώ στη Φαίη”».

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να τα ξαναβρούν, δεν είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή εγώ ξέρω ότι ψάχνει σπίτι». Και λίγο παρακάτω είπε: «Μπορεί το γεγονός ότι η Ιλένια αυτή τη στιγμή ξεκίνησε το τραγούδι, να έχει αλλάξει τη ζωή της και να μην μπορούν να… Ο Δημήτρης χάρηκε που τραγουδάει, δεν είχε θέμα».

Πηγή: Newsbeast