Πιερία: Συνέλαβαν φυγόποινο που είχε επτά καταδίκες!

295

Τέσσερις ακόμα συλλήψεις φυγόποινων ανά τη χώρα

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 55χρονου Έλληνα για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο και, μετά την σύλληψή του σε περιοχή της Πιερίας, θα οδηγηθεί στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης!

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην πλάτη επτά αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών που θα πρέπει πλέον να εκτίσει, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 9.610 ευρώ.

Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του ΙΑ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Έλληνας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα.

Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Πηγή: protothema.gr