Φθιώτιδα : Σοκάρει η κατάθεση της 11χρονης στις αρχές

240

Σοκ προκαλούν τα όσα εξομολογήθηκε η 11χρονη για τον εφιάλτη που ζούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια από τον δικηγόρο στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 11χρονη φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό δικηγόρο, στο σπίτι του οποίου εργαζόταν ο πατέρας της

Η 11χρονη κατέγραφε τον «εφιάλτη» σε σημειώματα

Στο δωμάτιο της  είχαν βρεθεί σημειώματα απελπισίας στα οποία η μικρή κατέγραφε την απόγνωσή της. «Θέλω να πεθάνω», «δεν θέλω να ζω», «δεν αντέχω άλλο» έγραφε στα χαρτάκια που βρήκαν οι γονείς της, ενδεικτικά της ψυχολογικής κατάστασης του παιδιού.

«Την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές»

Η μαρτυρία της μαθήτριας  φέρνει στο φως τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» είπε η μικρή στις αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, το 11χρονο κορίτσι κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές.

«Μια μέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου» κατέθεσε η μικρή.

Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Πηγή: in.gr