Άγγελος Μπράτης: «Όταν ήμουν μικρός δεν είχα πολλούς φίλους, ένιωθα ανασφάλεια…»

285

Καλεσμένος στην εκπομπή “Stars System” ήταν ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στην Άση Μπήλιου και απάντησε γιατί δεν είχε πολλούς φίλους όταν ήταν μικρός. Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε η οντισιόν της Ελένης στο GNTM, όπου ο γνωστός σχεδιαστής είχε “λυγίσει” με τη συγκινητική της ιστορία.

«Νομίζω ότι με παρεξηγούν εύκολα, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το χιούμορ μου. Είμαι και λίγο διφορούμενος, μ’ αρέσει να προκαλώ. Όταν ήμουν πολύ μικρός δεν είχα πολλούς φίλους, ένιωθα πολύ ανασφάλεια γιατί δεν έβρισκα, επειδή μεγάλωσα σε μικρές επαρχιακές πόλεις, δεν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ.

Και με τους γονείς μου ήταν δύσκολο, οι ερωτήσεις ενός παιδιού, δεν ήταν κανονικές ερωτήσεις παιδιού, με απασχολούσαν πράγματα πολύ πιο βαθιά. Ναι, είμαι ερωτικός μετανάστης. Έχω παρατήσει τα πάντα για έναν έρωτα, το έχω κάνει και όχι μια φορά. Θα πήγαινα ως την άκρη του κόσμου για έναν έρωτα, αν άξιζε τον κόπο», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast