Τραγωδία στo Aίγιο: Το Ι.Χ. πέταξε 5 μέτρα μακριά το μωράκι

241

Στα χέρια της Τροχαίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για το τραγικό δυστύχημα στις Καμάρες Αιγίου κατά το οποίο ένας 28χρονος σκότωσε με το Ι.Χ. του γιαγιά κι εγγονάκι.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το Star, μεταξύ άλλων, στο πόρισμα των περίπου 100 σελίδων αναφέρεται ότι ο οδηγός μπήκε στην μοιραία στροφή με πάνω από 102 χιλιόμετρα την ώρα, ταχύτητα σαφώς μεγαλύτερη της προβλεπόμενης.

Επίσης οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο πρώτα χτύπησε το καροτσάκι του μωρού το οποίο το εκτίναξε περίπου 5 μέτρα μακριά.

Η γιαγιά δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το όχημα την χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τέλος οι εμπειρογνώμονες φέρονται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Ι.Χ. δεν είχε, πριν το ατύχημα, καμία βλάβη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η υπεράσπιση του δράστη που μίλησε για πρόβλημα στο τιμόνι.

Θυμίζουμε ότι ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του 28χρονου οδηγού και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: zougla.gr