Πιερία, για τα μεγάλα και τα σπουδαία !!!

379

* Του Ηλία Χρυσικού

Με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στην χώρα μας, στις Αυτοδιοικητικές – Περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις εθνικές εκλογές, αναζητήσαμε τους καλύτερους για να διοικήσουν την χώρα.

Αναζητήσαμε πρόσωπα, ανοιχτούς στα σχόλια και τις επισημάνσεις, για ν’ αλλάξουν τη σχέση πολίτη, δίνοντας ουσιαστικό νόημα στον όρο Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Στόχος πάντα ήταν και είναι ένας. Να αντιμετωπίσουμε (όλοι μαζί) με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις, για να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει για ν’ αναγεννήσουμε τους (3) Δήμους αλλά και την Περιφέρεια.

Σήμερα θα γράψω δύο λόγια διατυπώνοντας την άποψή μου, μόνο για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Σε αυτή την προσπάθεια, πρόσωπα που έγιναν για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές, “έδειξαν” ενότητα, με σαφείς στόχους και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

“Έδειξαν” ωριμότητα, με συσσώρευση των εμπειριών τους, που μας έκαναν πιο ικανούς στο χειρισμό των καταστάσεων και των προβλημάτων της ζωής.

Σήμερα, η ευχή όλων είναι να επιλέξουμε όλοι μαζί, τους καλύτερους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους για την Πιερία μας και πάντα τηρώντας τις ηθικές αξίες, με τελικό σκοπό το κοινό καλό.

Στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, με ωριμότητα και εμπειρία, φροντίζει να δίνει έμφαση στη ζωή όλων των πολιτών.

Έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και της κοινωνίας.

Κλείνοντας πιστεύω, η Πιερία μας έχει ανάγκη από μετριοπάθεια, έχει ανάγκη από πολιτική και οικονομική σταθερότητα, από συγκλίσεις, μακροπρόθεσμες λύσεις, για τα μεγάλα και τα σπουδαία!

Με πρώτιστο στόχο όλων μας τη συνεργασία, τη συμμετοχή και την ομοψυχία, ας επιδιώξουμε με δυναμισμό και θέληση την ευημερία του τόπου μας και ας αποτρέψουμε οτιδήποτε μπορεί να μας στερήσει την ταυτότητά του, με γνώμονά μας την ανάπτυξη.
* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση 92,2 στα fm Ν. Πιερίας.