Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ντέμι Μουρ ως έγκυος στο παιδί του Άστον Κούτσερ

396

Πριν καν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ, «Inside Out» έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση και να συζητείται σε όλο τον κόσμο. Και ο λόγος είναι οι απίστευτες προσωπικές αποκαλύψεις της διάσημης ηθοποιού, η οποία στο βιβλίο αυτό δεν έχει πρόβλημα να βγάλει στη φορά αυστηρά προσωπικά ζητήματα.

Η Μουρ στην αυτοβιογραφία της μιλάει για τον βιασμό της στα 15 της και πως η μητέρα της την «πούλησε» για λίγα χρήματα. Αναφέρεται στο γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, αλλά και με τον Άστον Κούτσερ. Μάλιστα, στον τελευταίο κάνει μεγάλη αναφορά, ανακαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες, όπως τα τρίο που έκαναν στη διάρκεια της συμβίωσής τους, αλλά και στην άτυχη εγκυμοσύνη που είχε.

Η Χολιγουντιανή σταρ αποκαλύπτει πως απέβαλε το παιδί τους στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ είχε αποφασίσει και το όνομα: Τσάπλιν-Ρέι. Η Μουρ, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, αποκάλυψε ως καλεσμένη της Ντάιαν Σόγιερ, αποκάλυψε πως ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το νεκρό έμβρυο και ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν «αρκετές φορές» με τον Κούτσερ, να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαμένη και απελπισμένη ένοιωθα. Δεν “έβλεπα” τίποτα μπροστά μου από όσα είχα, την οικογένειά μου δηλαδή. Άσκησα μεγάλη πίεση στον Άστον» παραδέχτηκε η Μουρ.

Εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι μετά την αποβολή της «έσπασε» την περίοδο 20 ετών αποχής από ουσίες καθώς ξεκίνησε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαπιών, φτάνοντας σε κάποιο σημείο να παίρνει έως και 12 χάπια Vicodin την ημέρα.

Στην ίδια εκπομπή, η ηθοποιός έδειξε μία φωτογραφία της από το 2003 όπου εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά, εξηγώντας πως είναι τραβηγμένη από την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Κούτσερ.

Πηγή: Newsbeast