Ανυπομονησία για τον γάμο του… Thomas Cook την Παρασκευή στη Ρόδο

199

Η ιστορία του 29χρονου Thomas Cook από το Νότιγχαμ και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα και κινδυνεύουν να τον χάσουν ή τον έχασαν μετά την χρεοκοπία του διάσημου ταξιδιωτικού οργανισμού, έκανε το γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Τελικά όμως – χάρη στην πρωτοβουλία που πήραντο ξενοδοχείο όπου διαμένει το ζευγάρι μαζί με την αρχηγό του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί – ο γάμος του … 29χρονου Thomas Cook θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νησί της Ρόδου, όπως είχε προγραμματιστεί και το ζευγάρι θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, έτσι όπως το είχαν σχεδιάσει!


@Amelia Binch

Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι είχε «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook ενώ ταξιδιωτικά πακέτα είχαν κλείσει επίσης με αυτήν οι…μισοί καλεσμένοι στο γάμο, πάνω από τριάντα φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.

Οι μελλόνυμφοι, που βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν βέβαια να βρουν πτήση να φύγουν από τη Ρόδο όμως εκτός του ότι δεν θα είχαν παντρευτεί θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες! Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία, οπότε…γάμος δεν θα γινόταν.

Την κατάλληλη στιγμή παρενέβησαν το ξενοδοχείο και η αρχηγός του γραφείου του Thomas Cook και διασφάλισαν τόσο ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, δηλαδή την Παρασκευή εκεί που είχε επιλέξει το ζευγάρι, αλλά ότι θα μπορέσουν να έρθουν και οι άνθρωποι που περίμεναν από την Αγγλία, κάτι βέβαια πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Έτσι, το ζευγάρι, παρά την περιπέτεια που έζησε ως μία από τις…παρενέργειες της πτώχευσης του ταξιδιωτικού οργανισμού, τελικά ίσως και να κάνει τον πιο ρομαντικό γάμο που ονειρεύτηκε στη Ρόδο χάρη στην πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: kathimerini.gr