Αναβιώνει στο δικαστήριο το έγκλημα με τις μαγκούρες

226

Ζωντανεύουν σήμερα οι μνήμες στο Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων Αν. Κρήτης από το άγριο έγκλημα στο Αντισκάρι Hρακλείου, με θύμα τον 51χρονο Κωνσταντίνο Πορβιδάκη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με μαγκούρες.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο οπότε και εκδικάζονται η δίκη σε βάρος τους εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Πρόκειται για έναν 36χρονο σήμερα άνδρα, τον 29χρονο αδερφό του και έναν 31χρονο.

Το χρονικό

Ήταν βράδυ, 23 Μαρτίου 2014, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος Κ. Προβιδάκης με συνοδηγό τον γιο του σε δρόμο του Αντισκαρίου συναντήθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο οδηγός του οποίου ήταν ο 36χρονος με συνεπιβάτη τον 29χρονο.

Ο δρόμος ήταν στενός με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν ταυτόχρονα και τα δύο οχήματα. Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 36χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και, κρατώντας μια μαγκούρα, άρχισε να σπάει τα τζάμια του οχήματος του Προβιδάκη.

Ο γιος του 51χρονου κατάφερε να διαφύγει, για να ζητήσει βοήθεια, όμως ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άγρια με μαγκούρες από τα δύο άτομα, καθώς και από τον τρίτο  που είχε στο μεταξύ σπεύσει στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Πηγή: zougla.gr