Απασφάλισε ο Παπανώτας: Oι δηλώσεις του Σπαλιάρα είναι επηρεασμένες από τα χτυπήματα στο κεφάλι

230

Φανερά ενοχλημένος από τα σχόλια που έχουν ακουστεί για τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και πέταξε τα βέλη του στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με στεναχωρεί να μου αλλοιώνουν τα λόγια, να με μειώνουν, ενώ θέλουν τόσο πολύ μια συνέντευξη και να βλέπω μετά να το κοροϊδεύουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μίλησα και λίγο άσχημα. Τώρα πριν λίγο μου είπαν ότι ο κ. Λιάγκας και ο κ. Παπανώτας μίλησαν άσχημα γι’ αυτά που είπα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Γιώργο Λιάγκα που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος μέσω μιας ανάρτησής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απασφάλισε κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Από που να το πιάσω το ποίημα που έγραψε και απήγγειλε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Σπαλιαρας με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ Βενιζέλος?… Προερχόμενος αν δεν απατώμαι από το Ελ Πάσο…

“Έμαθε ” τι είπαμε… “Του είπαν”… Οι 5000 κατακτήσεις φαντάζομαι και κάτι παρατρεχάμενοι…μάνατζερς με iq ραδικιού… Αυτά δηλαδή που περιέγραψα στην τελευταία μου συνέντευξη στο you. Αποδίδοντας μάλιστα τους πρέποντες χαρακτηρισμούς σε αυτά τα φαινόμενα…

Δεν έχει χρόνο ο Γιάννης να δει τι είπαμε. Σπεύδει να απαντήσει σε κάτι που ο ίδιος ομολογεί ότι δεν είδε. Φαντάζομαι πέρασε ώρες στο αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό γράφοντας και ξαναγράφοντας και αποστηθίζοντας μια σύντομη “έξυπνη απάντηση “… Μου προκαλεί ειλικρινά γέλιο να με ειρωνεύεται ένας άνθρωπος που στα 50 πλας δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει… Που οι δηλώσεις του είναι σαφώς επηρεασμένες από τα χτυπήματα στο κεφάλι στο Μεξικό… Χτυπούσε, λέει ο ίδιος σε σκάλες, φωτιστικά… Μάλλον παρακουνήθηκε ο εγκέφαλος… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξέχασε πως ΚΑΙ ο ” κορυφαίος δημοσιογράφος ” όπως με χαρακτηρίζει και τον ευχαριστώ για την υπερβολική κολακεία, ξεκίνησε επίσης από τις ειδήσεις, μαζί μάλιστα με τον Γιώργο Λιάγκα . Στο ίδιο δελτίο. Στον ίδιο σταθμό. Ξέχασε επίσης, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα πολύφωτα προφανώς, ότι η καριέρα του ξεκίνησε και στηρίχτηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στις αναφορές τέτοιων κατάπτυστων δημοσιογράφων σε τέτοιες κατάπτυστες εκπομπές. Και τα μεροκαματάκια που βγάζει ως περιφερόμενος μαϊντανός δε θα υπήρχαν αν κάποιοι τέτοιοι “επιπέδου δημοσιογράφοι που πληρώνονται και ζουν κραζοντας άλλους ανθρώπους ” δεν ασχολούνταν λίγο μαζί του… Πόσο πραγματικά θλιβερό το μεγαλύτερο σου επίτευγμα να είναι οι 5000 και πλέον κατακτήσεις!!! Και πόσο λυπηρό να μην έχει κανείς ωριμάσει στα 50 και… Ε, δε θα ωριμάσει ποτέ…

Πόσο πραγματικά κρίμα που δεν έχω γάτα να τη βάλω να κλάψει…Ούτε καραμπογιά να τα βάψω όλα μαύρα με τη συμφορά που με βρήκε! Να μου μιλήσει για…επίπεδο Ο Γιάννης!!!! Ε, το είδαμε κι αυτό!!!» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Υπενθυμίζεται πως  Γιάννης Σπαλιάρας, λίγες μέρες πριν, είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση-ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά.

Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix.

Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν.

Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν».

Πηγή: Newsbeast