Διέρρηξαν το νυχτερινό κέντρο «Fever»

211

Μια διάρρηξη με… καθυστέρηση μηνών έγινε αντιληπτή και δηλώθηκε στην αστυνομία. Στόχος των δραστών ήταν το γνωστό νυχτερινό κέντρο «Fever» στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Οι «ποντικοί» δεν πήγαν για να απολαύουν κάποιον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις είχαν γίνει τον περασμένο Μάρτιο. Είχαν βάλει στο μάτι το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη που έγινε την περασμένη Τετάρτη, περιείχε χρήματα, ένα χρυσό ρολόι αλλά και ένα όπλο.

Οι δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση, και καθώς είχαν άπλετο χρόνο στην διάθεση τους, πήραν το πολύτιμο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου και εξαφανίστηκαν μαζί με δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Άγνωστο παραμένει αν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών περιέχουν στοιχεία και πληροφορίες, απαραίτητες για την λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς δεν εχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη στην επιχείρηση ενώ και οι γύρω κάμερες δεν έχουν την δυνατότητα να καταγραφούν στην μνήμη τους τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πήραν καταθέσεις ενώ ερεύνησαν τον χώρο και για δακτυλικά αποτυπώματα.

Zougla Newsroom

Πηγή: zougla.gr