Αυτά είναι τα 8 αξιοθέατα που πρέπει να δεις στην Κατερίνη! Τι σχολιάζουν οι τουρίστες – ΦΩΤΟ

10777

Η Κατερίνη προσελκύει τουρίστες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτά τα 8 αξιοθέατα βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις τους. Δείτε τα με συνοδεία σχολιασμού από τους ίδιους όπως έχουν αναρτηθεί από το tripadvisor.com.gr.

Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

“Πολύ ωραίο πάρκο προσεγμένο ιδανικό για περίπατο βόλτα με ποδήλατο. Καθαρό με ωραίο φροντισμένο ζώα”.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής – Παραλία Κατερίνης

“Πολυ ομορφη.Θα μπορουσε και καλυτερα.πανω στο κυμα σχεδον κτισμενη πιστευω απο τα πιο παλια της παραλιας”.

Πλατεία Δημοκρατίας

“Η Πλατεία Δημοκρατίας στο Κέντρο της πόλης, χώρος αναψυχής για παιδιά, με καφέ και εστιατόρια καθώς και βολικό πάρκινγκ δίπλα στην πλατεία συνθέτουν έναν υπέροχο χώρο στην καρδιά της Κατερίνης”.

Watergamepark Kariba

“Μια ολόκληρη μέρα την περάσαμε στο πάρκο. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Ένα μικρό υδάτινο πάρκο με αρκετές τσουληθρες. Σημαντικό είναι επίσης ότι παντού υπήρχαν ναυαγοσώστες”

Πάρκο Λειβήθρων

“Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, είναι ένας αρχαιολογικός χώρος πολύ καλά διατηρημένος και είναι ιδανικό σημείο για κάθε ηλικία”

Olympic Beach

“Η Ολυμπιακή Ακτή είναι ενα τουριστικό χωριό. Μια αρκετά οικονομική επιλογή με πολλές επιλογές για διαμονή και για φαγητό. Πάρα πολύ καλό φαγητό σε λογικές τιμές έχει το Νησάκι και μια εξαιρετική επιλογή απο άποψη καθαριότητας είναι το Irini Rooms. Η παραλία είναι τεράστια και μαζέυει πάρα πολύ κόσμο με αποτέλεσμα η θάλασσα να θολώνει. Εαν πατε νωρις το πρωι θα δειτε μεγαλη διαφορά στην θαλασσα. Εχει επισης θαλασσια σπορ να κανετε και πολλές επιλογες για ποτό. Εχει εναν τεραστιο πεζόδρομο/ποδηλατόδρομο που ενωνει την Ολυμπιακη Ακτη με την παραλια Κατερίνης”.

 

Αρχαιολογικό Πάρκο Δίου

“Ένας μοναδικός διαφορετικός αρχαιολογικός χώρος. Πρέπει να τον επισκεφθείτε και με ξεναγό γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να μάθετε που μόνοι σας δεν είναι δυνατόν”.

Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου

“Αν κάποιος θέλει να δει την ιστορία της Μακεδονίας θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο στο Δίον. Τεράστιος λατρευτικός χώρος διάσπαρτος από σημάδια της Μακεδονικής δυναστείας που ίδρυσε ο Φίλιππος και έκανε γνωστή σε όλη τη γη ο Αλέξανδρος”.

Πηγή: tripadvisor.com.gr