Κατερίνη: «Μια σταγόνα αγάπης ξεδιψά πολλά παιδιά» – Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης – ΦΩΤΟ

432

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεραποστολικής στην Πιερίδα στην Κατερίνη, με θέμα «Μια σταγόνα αγάπης έχει τη δύναμη να ξεδιψάσει πολλά παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό, ανέλυσε το θέμα «Ο Άγιος Παΐσιος ως Ιεραπόστολος στον σύγχρονο κόσμο».

«Μια σταγόνα αγάπης ξεδιψά πολλά παιδιά»

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος ενημέρωσε για το έργο της Ιεραποστολής στην Κεντρική Τανζανία.


Επίσης, όπως ενημερώνει η Ιεραποστολική Στέγη ο Γέροντας π. Μάξιμος κάλεσε όλους να συμπορευτούν στο έργο της αγάπης και της διακονίας προς στον άνθρωπο.

Η Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Κίτρους κ. Γεώργιος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στο έργο της Ιεραποστολής. Η βραδιά διανθίστηκε με όμορφα ακούσματα από την χορωδία βυζαντινής σχολής και μουσικών οργάνων «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Δείτε ένα βίντεο από το έργο της Ιεραποστολικής Στέγης

 

Αλλά και έναν χρόνο πριν όταν ολοκληρώθηκε η γεώτρηση στο Εποάσι, χωριό των Μασσάι στην περιοχή της Ιρίνγκα στην κεντρική Τανζανια.
Το νερό βρέθηκε στα 145 μέτρα βάθους.
Τον αγιασμό ετέλεσε ο Επίσκοπος π. Αγαθόνικος. Η χαρά των κατοίκων ήταν τεράστια, ο Αρχηγός τους ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο ιδιαίτερα και του πρόσφερε δώρα αλλά και ένα οικόπεδο στο χωριό τους ώστε να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες τις Εκκλησίας μας.

 

 

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr