Η Μίνα Αρναούτη προχωρά σε αγωγές και μηνύσεις

324

Η Μίνα Αρναούτη θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές, τόσο για το τροχαίο το οποίο στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, όσο και για τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη όλο αυτό το διάστημα.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρανούτη, Ιωάννης Κωλέττης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open ανέφερε: «Έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα, ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου ή σε περίπτωση θανάτου εναντίον της οικογένειάς του και εναντίον της εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση.

Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, η οποία με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ ήμουν μόνος μου.

Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε νομικά και εναντίον του κυρίου αυτού (σ.σ. Sin Boy) και ποινικά και αστικά. Οφείλουν κάποιοι κύριοι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Μίνα Αρναούτη για όλο αυτό το οποίο πέρασε όλο αυτό το διάστημα. Η εντολέας μου έχει δώσει ήδη εντολή να κινηθούμε νομικά και εναντίον κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και site».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast