Η Άννα Μαρία Βέλλη απαντά στα σχόλια για τη συμμετοχή της σε έργο του Ίψεν

258

Πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα, η παράσταση «Κούκλες», που θα ανέβει στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, συζητείται έντονα. Και ο λόγος είναι η συμμετοχή, κυρίως της Ειρήνης Καζαριάν, της περσινής νικήτριας του GNTM. Μάλιστα, τα σχόλια του μοντέλου για το θεατρικό της ντεμπούτο σε έργο του Ίψεν, προκάλεσαν αντιδράσεις, με την ίδια να απαντά.

Στην ίδια παράσταση παίρνει μέρος και η Άννα Μαρία Βέλλη, της οποίας η συμμετοχή, επίσης, δεν πέρασε ασχολίαστη. Μάλιστα, στο Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε το γεγονός ότι τα δύο κορίτσια θα ερμηνεύσουν Ίψεν, με τη Βέλλη να του απαντά λίγες ώρες αργότερα, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το “διαβάζω” ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο “Κούκλες” στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την “κούκλα” στο “κουκλόσπιτο” του.

Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα “αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν” και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbeast