Ενέργεια και Περιβάλλον

392

του Δημήτρη Κουσκουρίδη

Η αντιμετώπιση της Ενεργειακής φτώχειας στην χώρα μας είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό στοίχημα το οποίο απαιτεί ολοκληρωμένο σχεδιασμό με όραμα και προοπτική.

Οι δράσεις όπως το πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των χρηστών στα κτίρια, δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας και προσφέροντας στο ΑΕΠ της χώρας.

Η οριζόντια κοινωνική τους σημασία δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα προσεγγίζουμε όλοι, με σοβαρότητα και να αποφεύγονται αρνητικά φαινόμενα όπως των τελευταίων ημερών με τις αιτήσεις στον β’ κύκλο.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι Μηχανικοί, οι Προμηθευτές αναμένουν από την Επίσημη Πολιτεία να διορθώσει άμεσα ότι αρνητικό έχει δημιουργηθεί ώστε να αποκατασταθεί και η εμπιστοσύνη απέναντι σε ένα ομολογουμένως πολύ πετυχημένο πρόγραμμα όπως το ΕΚΟ ΙΙ.

Εμείς στη CEMCON πιστεύουμε ότι η καλύτερη Ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνουμε, πιστεύοντας στην μείωση του Ενεργειακού κόστους και τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Για Ενεργειακές Υπηρεσίες που αφορούν στην επιχείρησή σας ή στην οικία σας επισκεφθείτε την εταιρία μας.