Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου

272

Σε δεκατέσσερις σελίδες η απολογία του 27χρονου καθ`ομολογία δράστη της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Στη διάρκεια αυτής ζητεί συγνώμη για την πράξη του και εξιστορεί τα γεγονότα της μοιραίας ημέρας οπότε και συνάντησε την Αμερικανίδα που είχε βγει για τρέξιμο. Στις 11:00, όπως υποστηρίζει, με το αυτοκίνητό του πήγε στην περιοχή του Ταυρωνίτη προκειμένου να κόψει ξύλα για να κατασκευάσει κλουβιά για πουλιά. Δύο ώρες αργότερα, επιβιβάστηκε και πάλι στο αυτοκίνητό του για να πάει μια βόλτα προς το Κολυμπάρι. Κάποια στιγμή, στο αντίθετο από εκείνον ρεύμα κυκλοφορίας είδε μία γυναίκα, η οποία είχε πλάτη προς εκείνον και κατευθυνόταν προς Αφράτα. Έκανε γρήγορο περπάτημα, φορούσε μαύρο σορτσάκι και ένα ροζ χρώματος μπουστάκι.

Εκείνος κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει στο δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων. Εκείνη ήταν η στιγμή, που σύμφωνα με την κατάθεσή του, ένιωσε μέσα του μια «ανώτερη δύναμη που τον ώθησε να την ακολουθήσει». Την άφησε να προπορευτεί και, χωρίς να καταλάβει γιατί, έστριψε το τιμόνι και την χτύπησε. Αρχικά ήταν ζωντανή και σκέφτηκε να καλέσει την Αστυνομία ή ασθενοφόρο. Επειδή γρήγορα κατάλαβε ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή, αποφάσισε να την εξαφανίσει για να μην μπλέξει χειρότερα.

Πρώτη φορά ένιωσε, ισχυρίζεται, το συναίσθημα να σκοτώσει. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε μια περίοδο ερωτικής υπερέντασης και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη ακόμα και με βίαιο τρόπο, γι αυτό και ασέλγησε σε βάρος της άτυχης Eaton τρεις φορές.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή: zougla.gr