Το ντοκιμαντέρ της Beyonce για το άλμπουμ «The Lion King: The Gift»

253

Η Beyoncé προσφέρει στους θαυμαστές της ένα νέο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι συνέβη πίσω από τις κάμερες κατά την ηχογράφηση του εμπνευσμένου από την ταινία «The Lion King» άλμπουμ.

Το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Making The Gift» που προβάλλεται σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου από το ABC, ρίχνει φως στη «δημιουργική διαδικασία της Beyoncé», καθώς επιμελήθηκε το άλμπουμ «The Lion King: The Gift», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου. Θα περιλαμβάνει βίντεο από τις ηχογραφήσεις, συνεντεύξεις και άλλα.

Η βασίλισσα της R&B και ποπ ήταν παραγωγός και σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ μαζί με το τακτικό συνεργάτη της, Εντ Μπερκ, ο οποίος επίσης εργάστηκε για την ταινία της τραγουδίστριας «Homecoming» για λογαριασμό του Netflix.

To άλμπουμ «The Lion King: The Gift» κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το ριμέικ, σε μια πιο ρεαλιστική εκδοχή, της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1994.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε το άλμπουμ 27 τραγουδιών ως «μία ερωτική επιστολή στην Αφρική». Στο άλμπουμ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Kendrick Lamar, Jay-Z, Tierra Whack, Childish Gambino, Shatta Wale και Major Lazer.

Η Beyonce δάνεισε τη φωνή της στη Nala στο The Lion King:The Gift συμπρωταγωνιστώντας με τους Ντάνι Γκλόβερ, Τζον Όλιβερ και Σεθ Ρόγκεν.

Πηγή: Newsbeast