Έρχεται στην Αθήνα ο σέξι Τούρκος πρωταγωνιστής του ΣΚΑΪ

971

Μας συστήθηκε μέσα από την τούρκικη σειρά «Erkenci Kus» (Φτερωτός Θεός, στην Ελλάδα) ως «Τζαν Ντιβίτ» και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τον Τζαν Γιαμάν (Can Yaman) τον σέξι Τούρκο ηθοποιό, η δόξα και η φήμη του οποίου έχει περάσει τα σύνορα της χώρας του, έχοντας πιστό και φαντικό fan club σε πολλές χώρες του κόσμου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς αναμένεται να έρθει σύντομα και στην Ελλάδα, με τον ΣΚΑΪ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram να ανακοινώνει την άφιξή του. «Η άφιξη αυτή θα ταράξει τα νερά! Ο Τζαν έρχεται στην Ελλάδα… Είστε έτοιμοι να τον γνωρίσετε; Stay Tuned!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μάλιστα, για την επικείμενη άφιξή του στην Αθήνα ήδη σχολιάζουν στα social media οι πιστές θαυμάστριες του Ντιβίν, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τους επόμενους μήνες θα επισκεφτεί και άλλες χώρες, όπως η Ισπανία όπου παίζεται με επιτυχία η σειρά.

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Οι παππούδες του από την πλευρά του πατέρα του είναι μετανάστες, ο παππούς του Αλβανός από το Κόσοβο και η γιαγιά του από τα Σκόπια, επίσης θείος του είναι ο γνωστός προπονητής Fuat Yaman.

Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μικρός, ενώ φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, στην Κωνσταντινούπολη, όπου τελείωσε με άριστα. Κατόπιν, πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012. Στη συνέχεια εργάστηκε σε γνωστή εταιρεία ως δικηγόρος, όμως, η υποκριτική μπήκε στη ζωή του, αφήνοντας έτσι πίσω το όνειρό του για μια καριέρα εισαγγελέα. Άλλωστε, όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση να λείψει αρκετά χρόνια από την Κωνσταντινούπολη, κάτι που δεν ήθελε.

Ο Γιαμάν πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειράς, όμως, το μεγάλο μπαμ ήρθε με το Erkenci Kus. Η χημεία με τη συμπρωταγωνίστριά του, Ντεμέτ Οζντεμίρ είναι εκπληκτική και πολύ σύντομα αποτέλεσαν το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί λένε ότι η διεθνής επιτυχία της σειράς οφείλεται καθαρά στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι εκτός από ζευγάρι στη μικρή οθόνη, είναι και στην πραγματική ζωή.

Η σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ μέχρι σήμερα επίσημα πως είναι ζευγάρι. Ούτε, όμως, έχουν διαψεύσει ότι δεν είναι, αποφεύγοντας να μιλάνε για τη σχέση τους. «Κλείνουν», ωστόσο πονηρά το μάτι στα δημοσιεύματα ότι ζούνε και στη ζωή έναν μεγάλο έρωτα.

Για χάρη τους στα social media έχουν δημιουργηθεί ένα σωρό λογαριασμοί, με τις θαυμάστριές τους να περιμένουν ακόμη και με αγωνία ένα σημάδι ότι οι δυο τους είναι μαζί. Ειδικά, μετά το τέλος της σειράς στην Τουρκία τον Αύγουστο. Ενώ κατά καιρούς, ο Τουρκικός Τύπος προσάπτει πότε στον έναν και πότε στον άλλον κάποια νέα «σχέση».

Γιαμάν και Οζντεμίρ, πάντως, τηρούν σιγή ιχθύος, αφού και οι δύο θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή. Ο ηθοποιός στα τέλη Αυγούστου είχε  επισκεφτεί τη Νάπολη, όπου είχε γίνει ο απόλυτος πανζουρλισμός για χάρη του. Μάλιστα, τότε είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα του ξενοδοχείου, συγκεντρώνοντας στο Instagram περισσότερα από 1 εκατ. likes.

Ο Γιαμάν τον ερχόμενο Γενάρη θα πάει στον Στρατό και θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του και τα γένια, που αποτελούν δυνατό χαρτί της σέξι εμφάνισής του. Ο ίδιος, όμως, όπως δηλώνει δεν αγχώνεται, καθώς του αρέσει να παίζει με την εμφάνισή του και να προχωράει σε αλλαγές.

Πηγή: Newsbeast