Μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον «Καρκίνο Κεφαλής & Τραχήλου»

367

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο Κεφαλής & Τραχήλου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης ΕΚΑΒΗ.

 Παράλληλα την προηγούμενη μέρα, 17 Σεπτεμβρίου, μέλη του Συλλόγου Κακρινπαθών Πιερίας θα βρίσκονται σε περίπτερο που θα στηθεί στην πλατεία της πόλης μας και θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό στον κόσμο, με στόχο να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να τονίσουν την αξία της πρόληψης.  
Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ήδη ενταχθεί στον χάρτη με τις δράσεις για την Διεθνή Εκστρατεία #Makesensecampaign η οποία λαμβάνει χώρα κατα την εβδομάδα 16 – 20 Σεπτεμβρίου 2019 σε όλο τον κόσμο.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Καθηγητές και διακεκριμένοι επιστήμονες της χώρας μας, ενώ έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας.
Συνδιοργανωτές μαζί μας, είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Εργαστήριο Στοματολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.