Ρεκόρ Γκίνες για την Κέλι Ρίπα: 306 χορευτές ισορροπούν ταυτόχρονα στις μύτες των πουέντ

238

Η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα, γνωστή από το talk show Live With Kelly And Ryan έδειξε τις ικανότητες της στο μπαλέτο και στην τεχνική en pointe και κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Η Ρίπα συνοδευόμενη από 305 ανθρώπους κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων χορευτών μπαλέτου που στάθηκαν στις μύτες των δακτύλων, έκαναν en pointe ταυτόχρονα. Στην προσπάθεια συμμετείχαν επαγγελματίες από το American Ballet Theatre και το New York City Ballet.

To προηγούμενο ρεκόρ είχαν καταρρίψει το 2011 στο Ορλάντο 245 χορευτές.

Μπορεί να φάνηκε ότι η ομάδα της Κέλι Ρίπα είχε αμέσως κερδίσει, δεδομένου του μεγαλύτερου αριθμού συμμετεχόντων, αλλά έπρεπε όλοι να μείνουν en pointe για ένα λεπτό. Αυτή ήταν η πρόκληση.

Επίσης, δεν μπορούσαν να αγγίξουν ο ένας τον άλλο, ωστόσο, τους επιτράπηκε να κινηθούν.

Μεταξύ των χορευτών που στάθηκαν στο πλευρό της τηλεοπτικής παρουσιάστριας ήταν κορυφαίοι καλλιτέχνες από το American Ballet Theatre, Ιζαμπέλα Μπόιλστον και Τζέιμς Γουάιτσαϊντ και βασικοί χορευτές του New York City Ballet, Τάιλερ Πεκ, Λόριν Λόβετ και Μαράια Κορόσκι.

«Νομίζω ότι ένα λεπτό διαρκεί πολύ περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε, αν κάνετε οτιδήποτε και προσπαθείτε να το κάνετε καλά» δήλωσε η Ρίπα στον συμπαρουσιαστή της, Ράιαν Σίκρεστ. Η Κέλι Ρίπα ομολόγησε επίσης ότι έχουν περάσει δεκαετίες από την τελευταία φορά που χόρεψε.

«Το σχέδιό μου είναι να χαμογελάω πολύ, και νομίζω ότι εάν κοιτάζετε τα δόντια μου, δεν θα παρατηρείτε τα πόδια μου” αστειεύτηκε. “Αυτό είναι ένα καλό σχέδιο, έτσι;» είπε.

Όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, το μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε στη Δυτική 67η οδό στη Νέα Υόρκη άρχισε να μετράει φωναχτά.

Αργότερα η 48χρονη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών γνωστοποίησε το επίτευγμά της με ανάρτηση στο Instagram. «Lo hicimos!» — (Τα καταφέραμε, στα ισπανικά) έγραψε και δημοσίευσε φωτογραφία με τους κορυφαίους χορευτές του μπαλέτου.

Πηγή: Newsbeast