Νίκος Μουτσινάς: Το έξαλλο μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και την ομοφυλοφιλία! “Ξύπνησα το πρωί και…”

296

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το μήνυμά του για τον Πάνο Καλίδη και τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία, μη μπορώντας να το πιστέψει!

Πιο έξαλλος από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα διάβασε!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έγραψε στο instagram: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω… Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

undefined

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε την απάντησή του στον Πάνο Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή που δημιούργησαν σάλο!

Τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός;

Ο Πάνος Καλίδης προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ένας από τους καλλιτέχνες που πήραν θέση ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

undefined

Αθηνά Οικονομάκου: “Τρελαμένη” με τη δήλωση του Καλίδη! “Έλεος πια με την βλακεία!”

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να “τρελαθεί”, κάνοντας λόγο για βλακεία!

Η ηθοποιός έκανε αναρτήσεις στο instagram για το ζήτημα που έχει πάρει διαστάσεις!

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις, λέγοντας πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά όχι κατά των ομοφυλόφιλων!

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου εξοργίστηκε με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, κάνοντας αναρτήσεις στο instagram για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Έλεος πια με την βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς “κουπεπέ”».

Πηγή:youweekly.gr