Μακρής για Πιερικό: «Εχω έρθει για την άνοδο, τίποτα δεν χαρίζεται»

868

Η τρίτη θητεία του έμπειρου μέσου στους μελανόλευκους και η απόφαση να πει το… ναι – Ο αγιασμός και η απόκτηση Γιαλαμίδη

Ο Γιώργος Μακρής επέστρεψε στον Πιερικό. Για πρώτη φορά, στα 34 του χρόνια, από επαγγελματίας θα γίνει ερασιτέχνης. Αποχώρησε από τη Δόξα και συμφώνησε με τους «μελανόλευκους».

Θα είναι, μάλιστα, η τρίτη του θητεία στην ομάδα της Κατερίνης. «Ηρθα γιατί γίνεται νέα αρχή. Ο Πιερικός εκπέμπει υγεία. Υπάρχει μέλλον», ήταν επί λέξει οι πρώτες του κουβέντες στη «Μetrosport» για την απόφασή του να επιλέξει τον Πιερικό.

Οσο για την αποχώρηση από τη Δόξα; «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι», απάντησε κατηγορηματικά.

«Ολα κερδίζονται στο γήπεδο»

Ποιοι είναι οι λόγοι, που τον οδήγησαν στη συμφωνία με τους «μελανόλευκους»; Γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση; «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για επιστροφή του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα. Είναι στοιχεία, που ζητώ αυτή την περίοδο».

Τί δήλωσε για την άνοδο στη Football League ο Μακρής; «Εχω έρθει για την άνοδο. Βέβαια, δεν θέλω να βιάζομαι, αφού δεν ξέρω την κατηγορία, τις δυσκολίες και τις συνθήκες, που υπάρχουν αλλά νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Πιστεύω, ότι ο Πιερικός δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Από την άλλη, Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα στο γήπεδο κερδίζονται. Χρειάζεται δουλειά», ήταν το μήνυμα του έμπειρου μέσου.

Ευλογίες και μεταγραφή

Χθες, το απόγευμα στο Α’ ΔΑΚ έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, κ.κ. Γεώργιου.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Γιαλαμίδη. Είναι γεννημένος στις 03/02/1996 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε την πορεία του από τον Θερμαΐκό Κορινού και έχει θητεύσει σε ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών. Ενδεικτικά έπαιξε στους εξής: Βατανιακός, Πανιώνιος, Πιερικός, ΠΑΕΕΚ Κύπρος, ΑΣΦ Αλεξάνδρειας, Χαλκίδα και Παναρκαδικό.

Πηγή: metrosport.gr