Συνάντηση Δημάρχου Ε. Γερολιόλιου με τους Διευθυντές των Σχολείων τού Δήμου.

275

Λόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, συνάντηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές Σχολείων τού Δήμου Δίου-Ολύμπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία τού Δημάρχου Ευάγγελου Γερολιόλιου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Σοφίας Ζουρζούρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γερολιόλιος καθώς επίσης και η κ. Ζουρζούρα ενημέρωσαν για όλα τα θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων για τη νέα σχολική χρονιά και ζήτησαν τη συνεργασία των Διευθυντών προκειμένου να επιλύονται προβλήματα που κάθε φορά ανακύπτουν στη λειτουργία των σχολείων.

Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές των σχολείων ώστε να εκφράσουν τυχόν παρατηρήσεις τους για προβλήματα αλλά και να καταθέσουν προτάσεις τους. Επί των θεμάτων που τέθηκαν, έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις τόσο από πλευράς της Δημοτικής Αρχής (του Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου) όσο και από πλευράς των εκπαιδευτικών.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Γερολιόλιος και η Αντιδήμαρχος κ. Ζουρζούρα αφού ευχήθηκαν «καλή χρονιά» στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές των σχολείων, ζήτησαν και πάλι να υπάρχει αμοιβαία συνεργασία προκειμένου να υπάρχει συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων τού Δήμου.