Ο παρκαδόρος Παπαδάκης και η μπαργούμαν Σκορδά

370

Ο Ant1 έστρωσε στη… δουλειά ηθοποιούς και παρουσιαστές του σταθμού το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του καναλιού υποδέχτηκαν συνεργάτες και εκπροσώπους του Τύπου σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019-2020.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους καθώς κάθε παρουσιαστής ή ηθοποιός του καναλιού είχε αναλάβει ένα πόστο ώστε να εξυπηρετεί τους καλεσμένους.

Γιώργος Παπαδάκης και Σωτήρης Καλυβάτσης βρίσκονταν στην είσοδο του parking και υποδεχόντουσαν με χαμόγελο και χιούμορ όσους κατέφθαναν στον χώρο.

Στην είσοδο του ασανσέρ ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόριζαν τον κόσμο που έφτανε και τους ευχόντουσαν να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Στο μπαρ βρίσκονταν η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Τάσος Αρνιακός και ο Γιάννης Στάνκογλου οι οποίοι προσέφεραν ποτά ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αναλάβει χρέη dj.

Σάββας Πούμπουρας, Ζέτα Δούκα, Ντόρα Μακρυγιάννη και πολλοί ακόμα ηθοποιοί είχαν τον ρόλο του σερβιτόρου, ενώ η Μαριάννα Τουμασάτου με την Κατερίνα Γερονικολού είχαν αναλάβει χρέη ταξιθετριών.

Σοφία Πελεκάνου

Πηγή: Newsbeast