Μιλούν για θαύμα στα Πιέρια – Τι συνέβη σε κορίτσι με καρκίνο

533

Ένα συγκλονιστικό του Αγίου Αθανασίου βίωσε πριν από λίγες ημέρες οικογένεια σε χωριό των Πιερίων.

Το θαύμα του Αγίου, διηγήθηκαν στον αρχιμανδρίτη Πορφύριο Μπατσαρά, ηγούμενο της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου – Σκήτη Βεροίας, ο ψάλτης και ο επίτροπος του Ιερού Ναού του χωριού και εκείνος με τη σειρά θέλησε να το μοιραστεί με τους πιστούς. Όπως περιγράφει στο κείμενό του, το θαύμα συνέβη τις ημέρες της εορτής της Αγίας Παρασκευής, με τη χάρη του Αγίου Αθανασίου να θεραπεύει την κόρη της οικογένειας από το τελικό στάδιο του . Περιγράφει αναλυτικά:

Σε χωριό των Πιερίων, συνέβη το εξής. Μάς το διηγήθηκαν ο ψάλτης και ο εκκλησιαστικός επίτροπος.

Την ημέρα, λοιπόν, της Αγίας Παρασκευής, στις 26 Ιουλίου 2019, ήταν λειτουργός ο Άγιος Αθανάσιος. Η φράση αυτή σημαίνει ότι η λειτουργία τελέσθηκε στον ναό του Αγίου Αθανασίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ένας χωριανός ζήτησε την παλαιά εικόνα του Αγίου Αθανασίου και την πήρε. Σε όλα τα χωριά των Πιερίων συνηθίζεται να παίρνουν τα εικονίσματα, όταν έχουν κάποια ανάγκη. Στο Δάσκιο, για παράδειγμα, η Αγία Παρασκευή γυρίζει τα σπίτια των Δασκιωτών και στο χωριό και στην Βέροια, μέχρι την Θεσσαλονίκη φτάνει.

Ο κυρ Βασίλης λοιπόν είχε άρρωστη την θυγατέρα του, σε τελικό στάδιο. Πήρε τον Άγιο και τής τον πήγε. Και το κορίτσι σφιχταγγάλιασε με πολύν πόνο και πόθο τον Άγιο.

Αυτές τις ημέρες, βγήκαν τα αποτελέσματα.

Το κορίτσι είναι πεντακάθαρο από την κακιά αρρώστια.

Την ωραία αυτήν ιστορία την μάθαμε την Τρίτη, στις 13 Αυγούστου, ενώ τα αποτελέσματα τα ανακοίνωσαν οι συγγενείς στις 11 Αυγούστου 2019.

Οι Άγιοι απαντούν στα αιτήματά μας και γιατρεύουν τον ανθρώπινο πόνο.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr