Δήμος Κατερίνης: Με θετικές εντυπώσεις έκλεισε η αυλαία της 35ης Εμποροπανήγυρης – Στόχος της νέας δημοτικής αρχής η αναβάθμιση του θεσμού

278

Θετικός είναι ο απολογισμός της 35ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, η αυλαία της οποίας έκλεισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 07 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Καιρού επιτρέποντος, η προσέλευση επισκεπτών του λαϊκού, αυθεντικού θεσμού υπήρξε ικανοποιητική, ενώ οι εκθέτες έμποροι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες περισσότεροι συγκριτικά με πέρυσι. Επιπλέον, οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία προσέλκυσαν άτομα όλων των ηλικιών και αποτύπωσαν το διαχρονικά λαϊκό, παραδοσιακό χρώμα και στη φετινή Εμποροπανήγυρη.

Ο Δήμος Κατερίνης απευθύνει με την ευκαιρία θερμές ευχαριστίες προς τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, την επιτροπή λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, προς τους εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, προς το σύνολο των συντελεστών, των υπηρεσιακών παραγόντων, των εθελοντών.

2 1

Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά γίνεται από τους διοργανωτές προς: την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, τη Δημοτική Αστυνομία, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όλους τους φορείς, που με την προσφορά τους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή της φετινής Εμποροπανήγυρης. Επίσης, προς όλους τους καλλιτέχνες και τους πολιτιστικούς συλλόγους, που συμμετείχαν στο παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους:

Πολιτιστικό – Ποντιακό Σύλλογο «Αργος» του Άνω Αγιάννη Κατερίνης

Τραγούδι: Στέφανος Καλλιανίδης

Ποντιακή Λύρα: Βασίλης Μαυρομουστακίδης

Νταούλι: Γιάννης Αμβροσιάδης

Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης

Συγκρότημα «Γιαγκίνι»

Τραγούδι: Παναγιώτης Τουρνάς

Κλαρίνο: Γιώργος Σκηπητάρης

Τρομπέτα: Άννα Μακρή

Βιολί: Γιάννης Πούλιος

Λαούτο: Νίκος Σιδηρόπουλος

Κρουστά: Γιάννης Γκραίκος

Σύλλογο Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί»

Κρητική Λύρα: Δημήτρης Μακρής

Λαούτο: Ανδρέας Νικητάκης

Σύλλογο «Θρακικός Γανόχωρας»

1Δ 5

Με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και προβολή των τοπικών και όχι μόνο προϊόντων και επιχειρήσεων, σε αυτό το ριζωμένο στην συνείδηση κατοίκων και επισκεπτών θεσμό, ο Δήμος Κατερίνης ανανεώνει το ραντεβού για το 2020, στην 36η Εμποροπανήγυρη, της οποίας ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει σύντομα, καθώς όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Σκοπός της νέας Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης είναι η Εμποροπανήγυρη να αναβαθμιστεί. Αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό μέσα από την υλοποίηση της πρότασής μας, που διατυπώσαμε για πρώτη φορά στα φετινά εγκαίνια και επικεντρώνεται στη διεξαγωγή της 36ης διοργάνωσης σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας αντίστοιχα».

4 6

5Α 7Β

7 8

14 15