Το μεγάλο “ευχαριστώ” από τον Δήμο Δίου Ολύμπου

506

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο Δήμαρχος Γερολιόλιος Βαγγέλης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, αναγνωρίζοντας την συμβολή των εθελοντών στην καθαριότητα του Δήμου του, ευχαριστούν και δημόσια τους εθελοντές

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του Δήμου, ευχαριστούν:

-Τους Εθελοντές αποκομιδής, υπαλλήλους της ΔΕΑΔΟ και ιδιώτες κκ Πίτσιο Γεώργιο, Ηραντόπουλο Κ., Κωλονιάρη Γεώργιο, Αγγέλογλου Ανδρέα, Αρζάνα Διονύση και Γκρίνια Γεώργιο.

-Τους εθελοντές ιδιοκτήτες βαρέων μηχανημάτων κ φορτηγών κκ Αφοι Μιχολιού, Τσιανάκα Νικόλαο, Μιχαλίτσιο Γεώργιο, Τομαρά Δημήτριο, Γραβάνη Αχιλλέα, Τομαρά Γεώργιο και την κ. Κουμουρτζή Μαρία.

-Όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου,

για τη συμβολή τους στην αποκομιδή των απορριμμάτων που πραγματοποίησαν και την επακόλουθη βελτίωση της εικόνας του Δήμου, η οποία ιδιαιτέρως κατά τους θερινούς μήνες επιβαρύνθηκε επιπροσθέτως λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας.

Με την ευκαιρία αυτή, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Δημότες της ότι έχει θέσει ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και την αποφυγή στο παρόν και το άμεσο μέλλον παρόμοιων εικόνων στις κοινότητες και τους οικισμούς του Δήμου μας.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, δεν ξέχασε ούτε την ομάδα e-Noesis, για την πρωτοβουλία της να οργανώσει (την περασμένη Κυριακή) εθελοντικό καθαρισμό στην ακτή του Βαρικού.

«Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί θερμά την ομάδα e-Noesis γα την πτωτοβουλία δράσης “Τα προβλήματα λύνονται με πράξεις”, που έλαβε χώρα την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, με σκοπό τον καθαρισμό μέρους της παραλίας του δήμου και συγκεκριμένα στο «χωριό των ψαράδων» στη θέση Βαρικό Λιτοχώρου.

Πολλές ευχαριστίες απευθύνει, επίσης, στο σύνολο των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της e-Noesis και συμμετείχαν στη δράση καθώς και στον κ. Γεώργιο Γκρίνια, για τη δωρεάν μεταφορά των εθελοντών και τα καταστήματα “Ναυσικά” και “Ψαροκόκαλο” για την ευγενική προσφορά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.