Ο Sin Boy αλλάζει το όνομά του επειδή φοβάται πως θα τον σκοτώσουν

405

Το τραγούδι του «Mama» γνώρισε ανέλπιστη επιτυχία και μέσα σε λίγο διάστημα έγινε viral. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μετοχές του να εκτοξευτούν και ο ίδιος να γίνει περιζήτητος επαγγελματικά. Ο λόγος για τον Sin Boy, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον, είτε με δηλώσεις που κάνει, είτε με συμπεριφορές.

Γιατί, ποιος θα ξεχάσει την πρόσφατη επίσκεψή του στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή (ο κωμικός ηθοποιός υποδύεται τον ράπερ), όπου τον έρανε με χαρτονομίσματα; Αυτή τη φορά, ο Sin Boy συζητείται και πάλι, λόγω των τελευταίων αναρτήσεών του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ανακοινώνει στους διαδικτυακούς του φίλους, πως σκοπεύει να αλλάξει το όνομά του, επειδή φοβάται πως θα τον σκοτώσουν!

Και πώς θα λέγεται από εδώ και πέρα; Lil Jesus!

«Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Κι εννοείται πως κάτω από το post έγινε ο κακός χαμός με τους followers του να διχάζονται για την επιλογή του ονόματος, αλλά και για την απόφασή του να απαρνηθεί το «Sin Boy». Μάλιστα, ο ράπερ στα stories του έκανε και σχετικό γκάλοπ για το αν θα πρέπει να αλλάξει το όνομά του ή όχι.

Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Στη συνέχεια είχε κι ένα απίστευτο ξέσπασμα, ανεβάζοντας το ένα story μετά το άλλο. Μέχρι κι εναντίον των Illuminati ξέσπασε ο Sin Boy, ενώ από την οργή (; ) του τη γλίτωσε ο… Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος -λέει ο ράπερ- παράτησε τη μουσική για να μην πεθάνει και κάνει πρότζεκτ μόνο όποτε τον έχουν ανάγκη.

Ο Sin Boy στην ανάρτηση, όπου ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός του, είχε ανεβάσει και μία δεύτερη φωτογραφία. Στο μισό μέρος αυτής ήταν ο ίδιος, φορώντας μία μάσκα και στο άλλο μισό ο Μάικλ Τζάκσον σε στιγμιότυπο, όπου φορούσε μία τύπου χειρουργική μάσκα. Τι να ήθελε να πει ο ράπερ με τη σύγκριση αυτή;

Πηγή: Newsbeast