Διάσημη τραγουδίστρια δείχνει στο φακό την κυτταρίτιδά της και στέλνει το δικό της μήνυμα

258

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία διάσημης τραγουδίστριας, η οποία ποζάρει με μπικίνι και δείχνει στον κόσμο τις ατέλειες του σώματός της, όπως η κυτταρίτιδα. Ο λόγος για τη Ντέμι Λοβάτο, η οποία με την ανάρτησή της στο Instagram εξέπληξε ευχάριστα τους followers της και όχι μόνο.

Η ποπ σταρ θέλησε με αυτή τη φωτογραφία να δείξει στον κόσμο την πραγματική της εικόνα και όχι αυτή που συνήθως βγάζει προς τα έξω, με τη βοήθεια του photoshop. Μάλιστα, στη μακροσκελή ανάρτησή της δε δίστασε να παραδεχτεί πως ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν μία τέτοια φωτογραφία με μπικίνι, που αποκαλύπτει τις ατέλειές της.

Αλλά όπως τονίζει, «κουράστηκε να ντρέπεται για το σώμα της» κι αποφάσισε από εδώ και πέρα να ανεβάζει μόνο φωτογραφίες φυσικές χωρίς ρετούς.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς επεξεργασία. Και μάντεψε… Είναι ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! Κουράστηκα κυριολεκτικά τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου….» έγραψε στην αρχή της ανάρτησής της, η οποία -όπως ήταν αναμενόμενο – απέσπασε χιλιάδες likes.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast